Ви користуєтеся Galaxy Watch неправильно: ТОП фішок розумних годинників, про які має знати кожен

Здавалося б, що може бути простіше: купив розумний годинник, і носи собі на здоров’я. Однак більшість власників Galaxy Watch використовує лише малу частину його можливостей. Але ж цей годинник — концентрат технологій, який може здорово спростити життя. Розповідаємо про найбільш корисні. 

Galaxy Watch

Жести та кастомізація

Почнемо з того, що запускати додатки та активувати різні функції на годиннику можна без рук — точніше, без торкань. Просто двічі поверніть зап’ястя вниз, і відкриється заздалегідь заданий додаток, наприклад Google Асистент. Такий жест дає змогу приймати дзвінки та керувати таймерами. Тож якщо ви замовили функціональний смартгодинник в Запоріжжі, то обов’язково скористайтеся цією фішкою.

Інтеграція зі смартфоном

Розумний годинник відмінно доповнює можливості телефону. Припустимо, Galaxy Watch здатні дистанційно керувати камерою смартфона. Зручно для групових селфі — поставив Galaxy Flip 4 на стіл, і спокійно фотографуйся з усією компанією.

Фітнес і здоров’я

Щодо відстеження стану здоров’я і фізичної активності Galaxy Watch особливо хороші. Наприклад, у них можна налаштувати персональні зони пульсу для кожного виду тренувань. А на екрани виводити тільки ті показники, які вам дійсно потрібні — скажімо, темп, дистанцію і середній темп для бігу. З нових фішок Galaxy Watch 6 варто відзначити функцію Sleep Coaching, яка аналізує якість вашого сну за кількома параметрами та дає персональні рекомендації щодо його поліпшення. Дуже круто, що Galaxy Watch вміють автоматично визначати десятки видів фізичної активності. Ознайомитися з повним списком тренувань можна на сайті АЛЛО, де представлені актуальні моделі розумних годинників Samsung. Нарешті, Galaxy Watch дають змогу налаштувати сповіщення про занадто високий, низький або нерегулярний пульс.

Особливості

Тепер про деякі дрібниці, які роблять користування Galaxy Watch приємнішим. Наприклад, годинник може вібрувати, коли зв’язок із телефоном втрачено, щоб ви не забули його в кафе чи в друзів. А якщо вам потрібно поплавати або помитися з пристроєм, має сенс заблокувати їхній екран від помилкових натискань. Для цього просто торкніться значка краплі води в шторці швидких налаштувань. На циферблаті годинника є зручні іконки для миттєвого доступу до поточного тренування або управління музичним плеєром. Натиснув — і одразу перейшов куди потрібно замість перегортання списку додатків.

Висновок

Як бачите, Galaxy Watch — це не просто цифровий годинник з парою додаткових функцій, а повноцінний смартгаджет з набором можливостей. Практично всі з них спрямовані на те, щоб зробити ваше життя і взаємодію з технікою простішою і зручнішою. Тож не соромтеся вивчати меню і налаштування та кастомізувати годинник під себе. Це принесе набагато більше користі та задоволення, ніж використання функцій за замовчуванням.

Попередня стаття
Наступна стаття