Як обрати прибутковий HYIP для заробітку

Сьогодні хайп-системи мають великий попит як інструмент для отримання прибутку в інтернеті. При правильному підході до вибору майданчика вони дають можливість отримувати суттєвий додатковий (а для декого й основний) дохід. При цьому різноманітність присутніх у Мережі систем дає можливість підібрати проєкт відповідно до наявних знань та досвіду.

Які хайпи існують

Загалом інвестиційні HYIP-майданчики представлені різноманітними ресурсами, які можуть залучати кошти від своїх користувачів із метою реалізації різних завдань. Серед них:

  • здійснення діяльності на біржах та фінансових ринках, наприклад «Форекс»;
  • рекламна діяльність;
  • гра в казино або на ставках у букмекерських конторах;
  • проведення угод із цінними паперами та інше.

Крім того, варто зазначити такий сучасний різновид хайпів, як економічні ігри. Як правило, вони розраховані на довгострокову діяльність та залучення великої кількості учасників.

При цьому варто знати, що HYIP може мати різну структуру та ієрархію користувачів. Деякі проєкти пропонують своїм клієнтам участь у реферальних програмах, а інші відмовляються від їхнього використання.

Важливо! У мережі існує чимало шахрайських проєктів, що імітують діяльність інвестиційних майданчиків. Отже, щоб обрати прибутковий хайп, до питання аналізу сервісів необхідно підходити дуже уважно.

Як відбувається заробіток на HYIP-системах

Сама схема отримання прибутку досить проста. Вона має такий вигляд:

  • новий користувач системи робить певний грошовий внесок (він може бути обмежений певними рамками чи ні);
  • потім адміністрація проєкту використовує залучені кошти для здійснення заявленої діяльності, наприклад майнінга криптовалюти;
  • частину прибутку від операцій отримує користувач сервісу (ця частка у відсотках визначається правилами хайпу).

При цьому варто зазначити, що практично всі HYIP визначають чіткі правила виведення коштів із рахунків користувачів. Деякі з них дозволяють проводити такі операції тільки через певний час після першого внеску, інші встановлюють мінімальну та максимальну суму виведення.

Крім того, при наявності реферальної програми кожен користувач інвестиційної системи має можливість збільшити частку прибутку, яку він отримує. Все, що для цього необхідно, – самостійно залучати нових учасників проєкту.

Як підібрати хайп для заробітку

Існують різні критерії оцінювання інвестиційних систем щодо їхньої платоспроможності. Але в будь-якому разі бажано обирати ті проєкти, сфера діяльності яких збігається з вашими знаннями, досвідом та інтересами. Якщо ні, то отримати прибуток буде дуже непросто.

Що стосується безпосередньо оцінки якості тієї чи іншої HYIP-системи, то варто звернути увагу на такі її показники, як:

  1. Термін існування. Більшість хайпів працює не більше 1–1,5 року. При цьому на останніх етапах вони втрачають нагоду робити виплати своїм учасникам. Винятки є, але вони трапляються дуже рідко.
  2. Кількість активних користувачів. Чим їх більше, тим вища ймовірність того, що система має можливість регулярно проводити виплати клієнтам.
  3. Обсяг вчинених виплат. Досить важливий показник, який багато в чому відображає платоспроможність проєкту.

Щоб зробити оцінку всіх цих та деяких інших показників, можна скористатися спеціалізованими онлайн-сервісами. Вони автоматично збирають різні відомості про роботу інвестиційних проєктів і надають їх своїм користувачам.

Крім того, варто відвідати тематичні форуми та спільноти в соціальних мережах. На їхніх сторінках можна поспілкуватися з реальними учасниками різних хайпів, що допоможе зробити правильний висновок щодо доцільності вкладення в ту чи іншу систему.

Попередня стаття
Наступна стаття